Miten yhdistää värejä pukeutumisessa part II

Kirjoitin viime kuussa miten yhdistää värikkäitä vaatteita pukeutumisessa ja ajattelin jatkaa hieman samalla linjalla. Jos missasit edellisen postauksen pääset sen lukemaan tästä. Loin kolme erilaista asukokonaisuutta, joissa on jotain värikästä. Pidin tyylit erittäin mukavina ja näille superhelteille sopivina. Osassa saattaa tosin olla ehkä hieman liikaa vaatetta päällä, mutta annan esimerkkejä kuinka niitä voi myös keventää.

 


Neule Marc O'Polo / Pyöräilyshortsit H&M / Kengät Rachel Zoe

Ensimmäinen on yksi ehdoton suosikkini. Olen hurahtanut aivan täysin pyöräilyshortseihin, jotka ovat aivan super trendikkäät. Aluksi käytin näitä vain hameiden ja mekkojen alla, jotteivät reidet pääse hinkkaamaan toisiaan lihasverelle. Koska auts! En varmaan ikinä tule käyttämään hameita ilman shortseja.


Pyöräily shortsit olivat aikoinaan Prinsessa Dianan juttu, shortsit ja iso väljä college paita oli tyypillinen Dianan arkivaatetus. Eikä mikään ihme, se on niin mukava. Paksun collegen voi vaihtaa keveämpään pellavaneuleeseen tai sitten väljään t-paitaan. Yli isot paidat voi sujauttaa helmasta hieman shortseihin tai sitoa sivuun pienen solmun. Jalkaan vain tennarit, niin rento, mukava ja silti tyylikäs asu on valmis.

 


Paita Marc O'Polo / Hame Nelly / Loaferit H&M

Toinen rento kokonaisuus tulee raidallisesta ilmavasta hameesta. Omassa hameessani on punaista, vaalean sinistä sekä valkoista, joten valitse yläosaan paita, jossa on samaa sävyä kuin hameessa. Paidan ei tarvitse olla yksivärinen, se voisi olla esimerkiksi punainen, missä on valkoisia palloja. On hauskaa sekoittaa erilaisia kuoseja yhteen: raita ja ruutu tai pallot ja raidat. Itselläni ei ole mitään kuviollista paitaa missä olisi ollut samoja sävyjä kuin hameessa.


Yksinkertaisen asun kanssa jalkaan voi laittaa punaiset loaferit, tennarit tai sandaalit. Jos omistaisin valkoiset ”terveyssandaalit”, olisin vetäissyt jalkaan sellaiset ehdottomasti tämän asun kanssa.

 


Paita Marc O'Polo Denim / Liivi Bershka / Housut Marc O'Polo Pure / Kengät Dinsko

Viimeinen on näistä kaikista tyylikkäin tai ainakin näyttävin. Väljät pitkät housut ovat olleet ihanan vilpoiset kuumalla säällä, ohut kangas tuntuu hyvältä helteessä. Sen kanssa voi yhdistää punavalkoraidallisen paidan ja pitkän hihattoman pitsiliivin. On hauskaa olla välillä päästä varpaisiin samaan sävyyn, se näyttää hyvältä. Yläosaa vielä keventää valkoiset raidat ja se tuo mieleen marjanne karkit.


Kuumilla helteillä pitkähihainen paita on ollut aivan liikaa. Joten paidan voi vaihtaa lyhythihaiseen tai kokonaan hihattomaan. Jos yläosa tuntuu liian värikkäältä valinnalta kun housutkin ovat jo punaiset, klassinen valkoinen t-paita sopii punaisten housujen sekä pitsiliivin kanssa erinomaisesti.

 

On yllättävän helppoa käyttää värikkäitä vaatteita. Monesti ajatellaan, että värikäs tarkoittaa päästä varpaisiin väriä ja vielä erivärejä. Sekin on todella tyylikästä, jos haluatte niin voin ehdottomasti tehdä postauksen värikkäämmistä asuista myöhemmin. Jos kiinnostuit jätä kommenttia alle ja kerro minkä värin stailauksesta sinä olet kiinnostunut kuulemaan, voit jättää yhden tai useamman värin. Pientä ensimakua värikkäistä vaatteista löydät tästä ja täältä. Ps. kuinka nostalgista oli katsoa kuuden vuoden takaisia asukokonaisuuksia. Tehdä hauskoja huomiota itsestään ja löytää kuvia jotka olin jo unohtanut. Miltä kuulostaisi postaus jossa olisi vanhoja kuvia, tarinoita niiden takaa ja myös ehkä myös ne kamalimmat asuvalinnat. Kommentoikaa jos tällainen kiinnostaa.

Ei kommentteja