Ilmava kesämekko näyttävillä puhvihihoilla – onko järkeä ostaa muutaman sesongin kestävää tuotetta?

Olen tässä vuosien varrella huomannut, että en omista juuri ollenkaan kesämekkoja. Yritän aina vaatteita ostaessa miettiä, että ne sopivat säähän kuin säähän. Kesä on niin lyhyt suomessa, että kasapäin hellevaatteita on hölmöä ostaa, kun niitä tulee niin vähän käytettyä. Jos oikein lasketaan, niin minulla on viisi sellaista kesävaatetta, mitkä eivät toimi yhtään syksyllä tai keväällä sukkahousujen kanssa. Enkä ole niistä käyttänyt kuin kahta tänä kesänä ja molempia vain kerran. Ei siinä ettenkö pitäisi niistä, mutta vaatekaappi kuin pursuaa vaatetta, on helppo valita aina jotain muuta.



Bongasin tämän ihanan puuvillaisen puhvihihaisen mekon H&M nettisivuilta, kun olin etsimässä toisia pyöräilyshortseja mekon alle. ( Hiertävien reisien pelastus on todellakin ollut pyöräilyshortsit! ) Mietin kovasti tätä trendimekon ostamista, sillä tällaiset isot puhvihihat menevät todennäköisesti pois muodista parin vuoden kuluttua, onko sellaista järkevää ostaa? Päädyin kuitenkin hankkimaan tämän väljän mekon. A tämä näyttää todella hyvältä mustan nahkatakin, sukkahousujen ja nilkkureiden kanssa syksyllä. Ja B hihat voi leikata ohuiksi olkaimiksi, kun puhvibuumi on ohitse. Mielestäni kannattaa aina panostaa ajattomiin laadukkaisiin vaatteisiin ja sellaisiin jotka menevät ympäri vuoden.



Tämä mekko on ollut ihan loistava viime päivien mega helteillä. Puuvillainen mekko hengittää eikä hiosta sekä väljä ilmava malli on vilpoisa ja aivan loistava silloin kun pieni tuulenpuuska osuu kohdalle. Alla tietenkin ohuet pyöräilyshortsit, jos helma ottaa tuulta alleen ja tekee Marilynit. Yritän kuitenkin tämän kesän aikana skarpata ja käyttää enemmän myös niitä viittä kesämekkoa/hametta, jotka jo löytyvät valmiiksi kaapistani. Muut ajattomammat vaatteet voivat odottaa viileämpiä kelejä.

Ei kommentteja