Samettia ja isoja takkeja siitä on tämä syksy tehty

*Postaus sisältää mainoslinkkejä


Syksy tuo kaikkea ihanaa tullessaan. Muodin puolesta nautiskellaan kovasti 80- ja 90-lukua. Samettia löytyy tänäkin syksynä joka puolella. Kirjaimellisesti voisit olla yltä päältä sametissa, sitä löytyy housuista, hameista, kauluspaidoista, takeista, mekoista ja jopa lippiksistä. Sametti on todella tyylikästä ja super mukavaa päälle pantavaa. On lukuisia tapoja stailata kivoja sametti asukokonaisuuksia.


Voit käyttää samettishortseja tai -hametta paksujen sukkahousujen kanssa. Jalkaan laitat maiharit ja yllesi muhkean neuleen. Neule voi olla poolo, norjalaistyyppinen tai ihana muhkea palmikko neule. Alaosan voi vaihtaa myös leveälahkeisiin samettihousuihin. Trikoisen poolopaidan helman voi sujauttaa housuihin ja harteille voi laittaa muhkean neuletakin tai vaikka samettitakin. Samettihousujen kanssa käy myös oversize mallinen valkoinen kauluspaita, yhdistä kauluspaidan kanssa slipover eli neulosliivi. Neulosliivi on viime syksynä saapunut usean vuoden tauon jälkeen muodinkirjoihin. Joten tämä it tuote on todellakin hankittava itsekin.Takit pysyvät tänäkin talvena muhkeina ja hyvin makuupussimaisina. Takkiin voi vain käpertyä eikä kylmä viima pääse iskemään, sillä helma ylettyy tietenkin polviin tai jopa puoleen sääreen asti. Pituus on todellakin valttia, sillä pitkä takki lämmittää aina enemmän kuin lyhyt. Koska itse viipotan -20 asteessa villakangastakissa, on ihan loistavaa, että myös villakangastakkien koko on laajentunut. Oversize mallinen takki näyttää hieman siltä, että olisit napannut poikaystävän takin yllesi. Takin alle mahtuu muhkeita neuletakkeja, eikä olo tunnu kuin makkara tungettuna nakin kuoreen.

 


Trendikästä on myös pukeutua housupukuun. Korona on viime aikana nostanut mukavuuden vaatteissa uudelle tasolle. On ihan mahtavaa, että kunnon housupuku ei siltikään ole poistunut muodista. Harmittelen kovasti ettei minulla ole käyttöä yhtenäiselle bleiserille sekä hameelle tai housuille. Sillä tällainen asu olisi aivan killeri toimistossa, jossa pitäisi olla astetta paremmin pukeutuneena.


Housupuvun ei todellakaan tarvitse näyttää viralliselta. Voit yhdistää laskeutuvasta kankaasta olevat leveälahkeiset housut saman sävyisen jakun kanssa. Tai ruutuhame voi napata ohuen vuorettoman jakun kaverikseen. Ei kannata aina miettiä, että housupuku on se harmaa jota jokainen lakimies käyttää elokuvissa.Jatkoa saa myös kukkaprintti, joka on ollut vuodesta toiseen pinnalla, niin syksyllä kuin keväälläkin. Pitkiä kukkamekkoja voi stailata nilkkureiden tai nahkasaapikkaiden kanssa. Harteille voi heittää nahkatakin tai oversize mallisen villakangastakin. Printeissä myös klassinen raita pitää pintansa. Raitaa voit hyvin yhdistellä myös toisen printin kanssa. On todella upean näköistä yhdistellä esimerkiksi raitaa ja palloa tai ruutua ja kukkaa. Heitä villiksi, äläkä aina valitse yksiväristä puseroa printillisen alaosan kanssa.

 

Miltä tämä syksyn trendit kuulostavat? Mikä näistä kuulostaa omalta suosikiltasi? Itse olen aivan myytynä neulosliiveihin ja uskon, että joudun hankkimaan myös itselleni sellaisen. Ei kommentteja