Pinkit hiukset yhdeksi päiväksi


Olen jotenkin hukannut ajantajun kokonaan. Kesä alkoi jo niin loistavasti toukokuussa, joten olen kokoajan kuvitellut, ettei ole mikään kiire innostua festari kaudesta, eihän se vielä voi alkaa. Eilen havahduin totaalisesti, kun huomasin instasta, että porukka on suuntaamassa tänä viikonloppuna Turkuun Ruisrockiin.
Tänä vuonna en minä ole näillä näkymin festareille lähdössä. Ruissin liput olivat jo loppuun myyneet, ennen kuin tajusin että ne varmaan pitäisi ostaa. Mutta ei se mitään, voin olla Helsingissä muuten mukana teidän muiden festari fiiliksissä.

Festareiden kunniaksi tässä tulee pientä inspiraatiota festari hiuksiin. Tämä tulee nyt ikävän myöhään, teille jotka panikoivat juuri tällä hetkellä Ruissin festari lookista, mutta jos sinulla on tiedossa myöhemmin festarit, tässä pientä inspistä juuri sinulle.
Festari look koostuu yleensä, leteistä, nutturoista, glitteristä ja kukista. Mutta miten olisi värjätyt latvat nopeasti ja kotikonstein alle 15 minuutissa? Jos räväkkä väri kuten vihreä tai sininen ei innosta, mikset valitsi harmaata, oranssia tai punasta, hieman hillitympää väriä? 

Oman pinkin hiuslatvan sain aikaan punaisella värivahalla, näppärä levitettävä, mutta saa aikamoiset takut aikaan, joten en todellakaan suosittele vedettäväksi koko päähän. Muuten saattaa tuntua takkujen selvittely ihan kammottavalta. Vaha väri levitetään ensin sormenpäihin ja siitä sivellään hiusten latvoihin. Tämän jälkeen hiuksesi näyttävät siltä, että olisit dipannut ne maali ämpäriin, mutta harjan avulla avataan takut ja väri häivytetään samalla luonnollisemman näköiseksi.

Varoitan myös, että tämän jälkeen kylpyhuoneen pöytä ja lattia ovat täynnä irtohiuksia ja punaista väriä, mutta ei huolta, väri lähtee veden avulla pois. Hiusväri myös lähtee hiuksistasi ensimmäisen pesun aikana pois, joten ei huolta jos vihreä väri hiuksissa ei näyttänytkään niin hyvältä, kun sinun ajatuksissasi.
Vaha mitä käytin omissa hiuksissani on Mofajang merkkistä. Olin mainonnan uhri facebookissa näkyvässä mainoksessa ja päätin tilata itselleni punaisen värin, sillä tällä tavalla ei ainakaan harmita jos olisin päättänyt kampaajan tuolissa tilata itselleni pinkit latvat. Siinä tilanteessa harmittaisi, jos lopputulos ei olisi miellyttänyt omaa silmääni. Nyt ainakin tiedän, miltä pinkit latvat näyttävät minun päässäni. Kaupoissa on valtava valikoima samantyylisiä väriaineita myös spray purkeissa, joten jos innostuit tästä ideasta, löydät vastaavan värin varmasti myös esimerkiksi Sokokselta.
Farkkutakki Gina Tricot / Mekko Jeane Blush / Nilkkurit DinSko
Kalulakoru H&M / Kukkapanta Glitter

Lue myös:

2 kommenttia

  1. Kiva asu ja ihanalta näyttää toi pinkki sun hiuksissa!! :)

    - Kiia \\ https://kiiainnanmaa.blogspot.com/

    VastaaPoista