Musta joulu ja ruokamyrkytys


Ihana joulu tuli ja meni. Vaikka tämä joulu olikin lumeton, ellei lasketa joulupäivän aamun pientä kuuraa. Oli joulu silti mitä ihanin ja hieman erilainen mitä yleensä.

Jouluaatto vietettiin oman perheen voimin, mutta joulupäivän lounaalle kutsuin ensimmäistä kertaa oman poikaystävän. Iltaa vietettiin tietysti lautapelejä pelaillen sekä syöden aivan liikaa jälkiruokia. Kamera unohtui laukunpohjalle suurimmaksi osaksi aikaa, ja kameran kuvasaldoksi tuli vain kymmenen. Myös puhelin pysyi poissa käsistä mikä tarkoitti mukavaa sometonta joulua.



Tapaninpäivänä vietettiin poikaystävän kanssa hieman omaa joulua. Ensimmäistä kertaa ikinä paistoin oman kinkun, josta tuli liian suolainen. Onneksi meillä ei ollut vieraita tulossa, sillä meidän ruoka aikataulu myöhästyi kolme tuntia arvioidusta ajasta...

Joulusta jäi varmasti useampi kilo vyötäisille, kaapit tursuvat suklaata sekä sain hieman epämiellyttävämmän vieraan, nimittäin ruokamyrkytys. Pari viimeistä päivää olen ollut vähä ruokainen ja podennut huonoa oloa, mutta onneksi nyt ollaan jo terveiden kirjojen parissa. Onneksi jouluruokaa syödään vasta vuoden päästä, joten voin vain toivoa, että oksennusrefleksi ei ilmaannu ensi jouluna kun keittiössä tuoksuu joulun perinne ruoat.


Lue myös:

2 kommenttia