Löydä täydellinen kauluspaita

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen aina tykännyt kauluspaidoista, mutta nyt erityisemmin olen ihastunut sinivalkoraidallisiin paitiksiin. Preppy shirt paidat ovat tänä keväänä pitkiä mekkomaisia, väljiä, isohihaisia ja joskus jopa rusetilla varustettuja paitoja.

Pitkä mekkopaitis sopii rentoon tilaisuuteen. Yhdistä mekon kanssa vyö vyötärölle tai heitä kaunis neule päälle, jolloin asukokonaisuus menee toimistossa kuin kahvilla ystävien kanssa.

Isot muhkeat paitikset sopivat farkkujen kaveriksi, mutta jos haluat siistimmän kokonaisuuden valitse alaosaksi suorat housut tai kaunis kynähame. Voit myös valita liivimekon puseron päälle, jos sinun puserossasi on puffimaiset hihat tai malli on muuten hyvin istutettu.

Jos olet isorintainen vältä laatikko- ja hyvin tyköistuvaa mallia. Monesti patojen napit ”irvistävät” ja malli ei enää imartele. Valitse sen sijaan a-linjainen malli. Voit panostaa mieluummin hihojen näyttävyyteen kuin laatikkomalliin. 
Vasemmalta oikealle

Olit sitten tiimalasi-, suora- tai päärynävartaloinen voit hyvin panostaa isoihin kauluksiin, pussimaisiin olkapäihin tai rusettikauluksiin. Varsinkin jos lantiosi ovat leveämmät kuin hartiasi, muista panostaa näyttävään yläosaan.

Jos taas omaat uimarin hartiat, välttele muhkeita olkapääleikkauksia. Istutettu hiha on sinulle juuri täydellinen. Jos haluat jotain ekstraa paitikseesi valitse isosuiset hihat, vie huomiota enemmän lantion alueelle.

Kuvat: Pinterest

Lue myös;

2 kommenttia

  1. Kauluspaidat on kyllä tosi nättejä, harmi etten ole ite vieläkään oikein oppinut käyttämään semmoisia. No, ehkä vielä joku päivä :)! Just tollaset sinivalkoraidalliset on munkin silmään ehkä kivoimpia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä jonain päivänä vedät päällesi kauluspaidan ja innostut niistä oikein kunnolla. Varsinkin jos malli on itselleen täydellinen, siitä innostuu helpommin :)

      Poista