Kuinka stailata kauluspaita mekkojen kanssa?


Halusin luoda blogiin jotain muuta ajateltavaa, kuin inhottava korona. Se tuntuu olevan ainut asia mistä tällä hetkellä keskustellaan. Mikä tekisikään mielelle parempaa kuin ajatella jotain aivan muuta? Annan sinulle nyt kolme erilaista asukokonaisuutta, mihin kaikkiin kuuluu kauluspaita.

Ihana klassinen kauluspaita on nyt stailattu kolmeen eri tapaan ja kaksi niistä on aivan ihanan kesäisiä. Tästä kannattaa ehdottomasti ottaa vinkit haltuun tulevaa kesää ajatellen tai miksei jo heti nyt keväälle. Kunhan laitat vain sukkahousut mekkojen kanssa, voit käyttää näitä asuja vaikka heti.

Vaikka tosi moni on kotikaranteenissa tällä hetkellä, voi sitä panostaa vaatteisiin silloinkin. Itse saan ainakin uudenlaista energiaa kun tiedän, että näytän hyvälle. Tai sitten voit käyttää näitä asuja kun palaat takaisin töihin, koulunpenkille tai ihan muuten vain arkeen. Jo olet vielä töissä niin kuin minä, voit käyttää näitä ihmisten ilmoilla jo nyt. Minä ainakin otan samettihousulookin käyttööni heti huomenna!



Ensimmäinen asu on ihanan kesäinen. Kuka sanoi, että hellemekot kuuluvat ainoastaan kesälle? Yhdistä lemppari mekkosi kanssa valkoinen klassinen kauluspaita, niin saat erilaista ryhtiä asuusi. Hihat voi vielä kääräistä ylös, ettei asu näytä liian jämäkältä.

Jalkaan valkoiset tennarit ja mekon väriin sointuvat sukat niin 80-luvun henkinen asukokonaisuus on valmis. Tätä voi ehdottomasti käyttää kotosalla, ystävien kanssa kaupungilla tai koulunpenkillä. Voin ehdottomasti nähdä tällaisen asun opiskelijan päällä, olalle vielä iso boheeminen tai pieni siro nahkainen reppu.



Kauluspaita Marc O'Polo / Mekko Nelly / Sukat Marc O'Polo / Tennarit Marc O'Polo

Toinen asu on hieman talvisempi. Vajaa mittaisten samettihousujen kanssa voi helposti yhdistää lyhytmittaisen neuleen. Pidän vaatteiden erimittaisista pituuksista, joten alle sopii hyvin vielä pidempihelmainen kauluspaita. Omassa paidassani on suloiset rusettihihat, jotka tuovat tyttömäistä ilmettä hieman raskaaseen neuleasuun. Vaihtoehtoisesti voit myös laittaa neuleen sijan harteille neuletakin tai vaikka rennon jakun. 

Jos mietit minkälainen kauluspaita sinulle voisi sopia, lue vinkit aikasemmasta postuksestani. Kirjoitin vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon, kun etsit kropallesi täydellisintä paitista. Postaukseen pääset tästä.



Kauluspaita Marc O'Polo / Hiuspanta Vero Moda / Neule New Look /
 Housut Only / Tennarit Marc O'Polo / Laukku H&M

Viimeinen asu on ehdoton suosikkini. En ennen pitänyt ajatuksesta yhtään, että suloisen mekon kanssa yhdistetään pitkähihainen paita. Mutta keveä valkoinen pitsimekko saattaa keväällä tarvita kaveria. Siksi valitsin alle ohuen siniraidallisen kauluspaidan. Klassikkopaita sopii täydellisesti romanttisen mekon kanssa ja luo kokonaisuudesta rennomman. Voisin ehdottomasti lähteä tämä asukokonaisuus päällä töihin ja siitä suoraan tyttöjen kanssa after work viinilasillisille. Asu sopii myös poikaystävän kanssa järjestettyyn treffi-iltaan; museoon ja ravintola illalliselle.

Kääri hieman taas kauluspaidan hihoja, kaulaan voit laittaa helmet jos haluat korostaa tyttömäisiä puoliasi. Harteille heitä mukaan farkkutakki sekä konjakin värinen pieni nahkalaukku niin asusi on täydellinen.



Kauluspaita Marc O'Polo / Mekko Monki / Kengät Dinsko

Mikä näistä kokonaisuuksista on sinun suosikkisi?


Lue myös:

2 kommenttia

  1. tuo keskimmäinen, niin rento mutta silti tosi tyylikäs. Tykkään muutenkin jos on vaatekappale mistä saa erinäköisen yläosaa vain vaihtamalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelen ehdottomasti samoin. Monikäyttöisyys on ehdottomasti ykkös-sijalla mukavuuden kanssa :D

      Poista