Minun tyypillinen ”Karanteeni” päivä / My day


8:30

Sisäinen herätyskello ei anna nukkua yleensä edes yhdeksään asti, mutta toisaalta aikaisissa aamuissa on puolensa. Vaikka on pakko vapaata, olen aamuisin nauttinut kahvia, syönyt hyvän aamiaisen ja tehnyt päivälle pienen tehtävälistan.  Taustalla pyörii tietysti jonkin sarja minkä olen nähnyt jo useampaan otteeseen. Näin voin keskittyä muihin hommiin, kuin pelkästään uuden tv-sarjan katsomiseen.

Viime aikoina ei ole tullut panostettua ulkonäköön. Mutta kun päivän ohjelmassa on blogikuvien kuvaamista, voi pitkästä aikaa panostaa meikkiin. Nyt voi oikein hyvin meikata pelkästään kauppapäivänä, kun muuten ihmisten ilmoille ei ole asiaa. Käytin meikissäni punaisen sävyjä, samaa meikki lookkia josta tein postauksen viime viikolla. Jos et ole lukenut sitä vielä, pääset postaukseen tästä.




11:20-14:00

Aurinko houkutteli ulkona ottamaan pitkästä aikaa asukuvia. Oli hauskaa metsästää kuvien taustoja. Suunnitella samalla tulevia blogipostauksia kun rämmin mutaisten ojien yli.

Kotona pääsin nauttimaan lounasta parvekkeelle. En yleensä juo Pepsiä ruuan kanssa, mutta piti hieman juhlistaa sitä hetkeä, kun pääsin ensimmäistä kertaa tänä vuonna syömään ulos. Ruokaseurana minulla oli tube videot ja tällä kertaa seurassani oli Janne Naakka.





15:00

Olen innostunut näillä vapaa päivinä käymään joka päivä lenkillä. Olen löytänyt uusia lenkkireittejä vaikka olenkin asunut tällä alueella jo useamman vuoden.  Samalla oli oiva hetki viedä pääsiäiskortit postiin. Nyt jos koskaan on hyvä aika muistaa rakkaita vanhanaikaisilla postikorteilla tai vaikka kirjeillä.


17.15

Uusi satsi kahvia ja inspiraation etsimistä Pinterestistä. Sisustus buumi on iskenyt viime aikoina ja Pinterestini on täynnä omakotitalojen kuvia, upeita keittiöitä ja marmorisia kylpyhuoneita. Saatoin myös käydä kuolaamassa ostettavia taloja verkosta. Toiset kuolaavat nettikauppoja, toiset autoja minä näköjään kuolaan taloja.

Olin suunnitellut myös luonnostelevani illan aikana muutamia blogi postauksia, mutta en saanutkaan mitään aikaiseksi. Istuin vain sohvalla läppäri sylissäni ja tuijotin loppuillan Netflixiä.


4 kommenttia

  1. Onpa ihana meikki! :)
    www.nouw.com/iinatalvitie

    VastaaPoista
  2. Oi miten hieno banneri blogillasi on! My day -postaukset on niin kivoja, ne toimii ihan yhtä hyvin tekstimuodossakin kuin videoina. Haha tuo on perus, että illaksi suunnittelee jotain järkevääkin tekemistä, mutta lopulta löytää itsensä vain Netflixin seurasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Onneksi en ole ainoa joka jumittuu telkkarin ääreen :D

      Poista