Parhaat asukuvat menneiltä vuosilta x10 sekä tarinoita niiden takaa

Ajattelin olla hieman nostalginen. Kävin loppukesästä läpi vanhoja blogipostauksiani ja voi sitä tunnetta. Jotkut asut olivat aivan kamalia, jotkut taas olivat ihania, sellaisia mitä voisin hyvin laittaa vieläkin päälleni. Vuodet ovat vierineet mutta joskus on hauska katsoa hieman ajassa taaksepäin, mistä sitä on oikein lähdetty. Positiivista on, että nykyään tyylitaju on parantunut sekä tekstin tuottaminen. Muutosta on selvästikin havaittavissa. Muutosta on myös huomannut myös omassa ajatusmaailmassa, unelmat ja tavoitteet ovat todellakin erilaisia kuin esimerkiksi kahdeksan vuotta sitten. Hauskaa on ollut myös huomata, että muutamat toiveet nuoruudestani ovat toteutuneet. Ja se tuo todellakin onnistumisen tunnetta omassa elämässä. Kaikki ei olekaan mennyt ihan päin mäntyä.


On hassua ajatella kuinka monessa kuvissa luulin olevani lihava. Näin aina itsessäni jotain kritisoitavaa ja pakko se on myöntää, että teen samaa vieläkin aina silloin tällöin. Onkohan koskaan sellaista aikaa, kun et kritisoisi itseäsi? Myöntäisit itsellesi, että olet juuri täydellisen näköinen. Miksei sitä osaa arvostaa itseään juuri tällä hetkellä?


Tässä tulee nyt kymmenen parasta asuani, jotka ei tosin mene paremmuus järjestyksessä. Sekä pieniä tarinoita niiden takaa.

Tämä kesäinen kaupunkiasu otettiin kolmisen vuotta sitten. Kaikkialla näkyi silloin Helsingin kaduilta otettuja asukuvia ja pitihän ne itsekin saada.

T    Tämä on yksi suosikki asuistani. Se on värikäs, tyylikäs ja naisellinen. Olisin ehdottomasti käyttänyt tätä asua enemmän, mutta nuo kengät olivat aivan kamalat jalassa. Eihän sitä voinut koskaan myöntää tietenkään. Halvat alennuksesta ostetut Spirit Storen kengät taisivat olla ensimmäiset koskaan ostamani avokkaat ja ne ovat pysyneet hyllyssäni varmaan yhdeksän vuotta, mutta jalassa ne eivät todellakaan ole olleet varmaan 20 kertaa enempään. Tänä vuonna annoin niiden mennä eteenpäin, sillä läheltä katsottuna niiden korko ei todellakaan ollut keltaisen värinen.

3.     


(     Tämä ihana kesäinen asu tuo muistot mieleeni isovanhempieni syntymäpäivistä, missä tätä asukomboa tuli käytettyä. Kotimatkalla serkkuni jätti minut tienristeykseen ja sanoin voivani kävellä tästä kotiin. Matkaa oli vajaa kaksi kilometriä ja muistan kävelleeni puolet matkasta paljain jaloin.

4.      


      Tämä asu kuuluu myös top 5 joukkoon. Kuinka täydellisesti nuo kukkapensaatkin sopivat hameen kanssa yhteen. Tämä kukka-asu päätyi myös tuona kesänä bannerikseni blogille ja siellä se on vielä tänä päivänä.

      Tätä komboa olen rokannut niin paljon! Kukkamekko on ollut minulla vuosia ja nykyään saatan käyttää sitä enemmän hameena kuin mekkona. Tässä kuvassa se kuitenkin on mekoksi puettuna ja ylle laitettu niinkin yksinkertainen paita kuin musta trikoo. Tämä kombo on vieläkin yksi suosikeistani. PS. Rakastan myös hiuksiani tässä kuvassa. Voi kun jakaisikin kihartaa hiuksia useammin.

6.      Tämän asukuvan kävin kuvaamassa samaisena keväänä, kun korona alkoi. Tuolloin oltiin ensimmäisessä lockdownissa ja olin lomautettuna kaksi kuukautta. Se oli aivan ihanaa aikaa, sillä muistan kuinka olin niin fiiliksissä, kun pystyin bloggaamaan kolme kertaa viikossa! Miettikää! Hyvä jos nykyään tulee postauksia ulos kerran kuukaudessa.

7.      Tämä on ihan mielettömän söpö asu! Tätä kokonaisuutta pitää ehdottomasti käyttämään enemmän. Miten hyvältä näyttääkään kauluspaita yhdistettynä kesämekon kanssa. Muistan kun kuvasin tätä asua, en ylettynyt laittamaan vetoketjua niskassa kiinni. Joten varoin käyttämästä sivu kulmaa kuvatessa, ettei avoin vetoketju näy.

8.      Välillä mietin pitäisikö leikkauttaa otsatukka taas takaisin, mutta muistan kuinka rasittava se on tuulisena päivänä. Joten mietitään uudelleen viiden vuoden päästä. Nämä kuvat on otettu aika samaan aikaan, kun hankin uuden editointi ohjelman kuville. Kuvista hyvin huomaa että värikylläisyys on todellakin käytössä sillä kasvot ovat aivan punaiset. Ps. taustalla oleva kasvi on tälläkin hetkellä hengissä. Mikä on ihan mahtavaa, sillä kasveja on todella vaikea pitää hengissä yli vuotta.

9.      Muo harmittaa ihan hirveästi, etten enää mahdu noihin valkoisiin housuihin, sillä ne olivat ihan todella mukavat. Ainakin minulla on jemmassa tavoite housut, jos joskus pääsisi vielä tuohon neljä vuotta sitten kuvan mittoihin.

10.   Tämä on näiden kuvien vanhin kuva. Mikä varmasti näkyy myös kuvan laadussa sillä ne on otettu puhelimella 6 vuotta sitten! En pääse yli enkä ympäri siitä miten laihalta olen näyttänyt. Tuolloin nimittäin mietin, ettei vain pömppö maha näy croptopin ja kynähameen välistä. Jos vaihtaisi pidempään hameeseen, niin todellakin voisin joissain kesäjuhlissa vielä tätä asua käyttää. Fun fact minulla on edelleen käytössä nuo kengät, t-paita sekä kukkakimono. Ja pakko myös sanoa, vau mikä rusketus. Viimeisen neljään vuoteen minua ei ole, eikä tuskin tule saamaan enää ottamaan aurinkoa.


Mikä asukokonaisuus on teidän suosikkinne? Haluaisitteko seuraavana nähdä ne kamalimmat asuvalinnat?

Ei kommentteja