Hyvää joulua!


Olen viimeisen viikon aikana yrittänyt päästä mahdollisemman paljon joulu fiilikseen, bloggailu on jäänyt vähemmälle. Mieluummin olen istunut tunnelma valaistuksessa olohuoneessani ja katsellut erilaisia jouluelokuvia. Viime viikolla katosin muistaakseni kolme, ellen jopa neljää elokuvaa. Olen juonut Eggnoggia, glögiä ja lukenut Harry Potteria.  Tänä vuonna olen todellakin nauttinut jouluisissa merkeissä iltani.

Mutta nyt on aika vetäytyä kokonaan joulun tunnelmiin, sulkea tietokoneet ja somet ja antaa aikaa meidän läheisimmille. Minä ainakin olen odottanut kovasti joulua, niitä kaikkia herkku ruokia ja rauhallista aikaa mitä pääsen viettämään perheeni kanssa.


Eniten olen odottanut pitkään varsinkin aamuista joulusaunaa kynttilänvalon tunnelmassa, eucalyptyksen tuoksua sekä inkiväärioluen makua. Odotettujen listalta löytyy myös joulupuuro, kinkku, laatikot sekä erilaisten pelien pelaamiset.

Viime jouluina olemme etsineet meidän vanhan PlayStation kaapista ja pelattu vanhoja pelejä. Mutta kesällä meidän pleikkari tuli aikansa päätökseen, joten tänä vuonna taidetaan pelailla vain lautapelejä. Mutta ei hätää, onneksi lautapelien pelaaminen on loistavaa ajan vietettä. Mitä sinä olet odottanut eniten joulussa?




Lue myös:

2 kommenttia

  1. Oli mukava lukea ihana joulupostauksesi!
    Odotin joulun tunnelmaa, perheen kanssa yhdessä oloa, jouluruokia ja herkkuja, kuusen koristelua, aattoyönmessua, yhdessä pelaamista (lautapelit & Skippo ja Uno!), jouluelokuvia ja aikaa neulomiseen.
    Onnea ja iloa uuteen vuoteen 2020!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että tykkäsit! Ihanan kuuloinen tuo sinunkin joulusi <3 Ihanaa uutta vuotta!

      Poista